newborn

"Where there is great love there are always miracles."

NEWBORN  SESSIE

Onze Signature Newborn Session legt de eerste levensdagen van uw baby op een creatieve en unieke manier vast. Er is niets mooiers dan newborn fotografie, en we weten hoe belangrijk het is om de meest kostbare momenten van uw familie te bewaren. We zijn er trots op een onvergetelijke ervaring te bieden en prachtige portretten te maken die jullie en opgebouwde leven vieren.

 

ONZE STIJL

Onze benadering en stijl van newbornfotografie is strak, tijdloos met een kleine twist van buitengewoon, met de nadruk op uw baby als het prachtige artistieke onderwerp. Als newborn fotograaf gebruikt Kristel Zanol graag zachte kleuren zoals wit en werkt ze graag met verse bloemen, houten manden en natuurlijke materialen.

 

PLANNING

Wij raden aan om pasgeboren portretten te maken in de eerste 4-12 dagen wanneer uw baby erg slaperig en flexibel is. Dit is de beste tijd om die kostbare opgerolde poses vast te leggen. Hoewel mooie foto’s in elk stadium kunnen worden gemaakt en wij werken met pasgeborenen tot 6 weken, moeten we er rekening mee houden dat we na de eerste dagen niet meer de slaperige, opgerolde poses kunnen maken.
Als u zeker weet dat u specifieke poses wilt, vraag daar dan naar tijdens uw consultatie. Kristel’s agenda zit maanden van tevoren vol. Neem daarom zo snel mogelijk contact op om zeker te zijn van beschikbaarheid.

 

CONSULTATIE

Alle newborn sessies worden specifiek op u en uw baby afgestemd en omvatten een consultatie met Kristel.
U bespreekt ideeën over bloemenstijl, kleuren, accessoires en garderobe.
We werken nauw met jullie samen en leren van jullie ideeën en verwachtingen om ervoor te zorgen dat jullie een ontspannen newborn fotosessie hebben.

 

AANKLEDING

Onze studio gebruikt natuurlijke materialen voor accessoires die zacht zijn voor de huid van uw baby. De meeste handgebreide zachte materialen en wikkels zijn gemaakt van 100% natuurlijk biologisch garen. Alles wordt na elke sessie gewassen met wasmiddelen die vrij zijn van agressieve chemicaliën.

 

UW PASGEBORENE SESSIE

We houden pasgeboren portretten graag eenvoudig zonder ze te overdrijven met attributen of onnatuurlijk poseren. Alle newborn sessies worden gedaan in onze prachtige zonnestudio. Houd er rekening mee dat het voor een newborn sessie erg warm kan zijn (tot 30°) dus comfortabele kleding wordt aanbevolen.
En ook een flinke portie geduld alstublieft.
De studio heeft een elegante en comfortabele zithoek om te ontspannen en uw baby te voeden, en is ook uitgerust met een luiertafel. Het comfort en de veiligheid van uw baby is veel belangrijker dan een mooie pose.

 

NABEWERKING

Professionele foto’s retoucheren is inbegrepen in uw newborn sessie. We zijn gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking, en we richten ons op een natuurlijke look.

 

Maternity

Shoot naar keuze studio of buiten

of melkbad

 

25 beelden

1 uur

330 euro

Newborn

Baby en mama

en/of

Baby en papa

 

25 beelden

2u30 uur

550 euro

Sitter

Shoot naar keuze studio of buiten

of melkbad

 

25 beelden

1 uur

330 euro

1 jaar family/ doopfeest

Familie met 4 personen

50 € extra pp

40 beelden

1u30

400 euro

Copyright © 2022. Proudly presented by Digitalized