boudoir

“ It’s not about seducing men, it’s about embracing womanhood”

BEAUTY & BOUDOIR SESSIE
 
Een beauty & boudoir fotosessie is echt een positieve ervaring voor velen!Of je nu wordt gefotografeerd voor je verloofde, je echtgenoot of als een cadeau voor jezelf, elke sessie is bedoeld om schoonheid te vieren en je kracht te geven. Wij zijn er om u te helpen op uw reis naar zelfliefde, zelfvertrouwen en het omarmen van uw seksualiteit. We beloven je een once in a lifetime ervaring die je nooit zult vergeten en maken prachtige, tijdloze portretten die je voor altijd zult koesteren.
 
ONZE STIJL
 
Als een boudoir fotograaf, ligt Kristel’s focus op het ontdekken en vastleggen van de essentie van je innerlijke schoonheid.  Onze stijl is eenvoudig en klassiek  en we werken met u samen om de look en feel van uw shoot te bepalen.
 
CONSULTATIE
 
Alle boudoir sessies worden specifiek op jou afgestemd en omvatten een consultatie sessie met Kristel waar ze zal beginnen met het ontwerpen van jouw droom shoot. Ze bespreekt ideeën over poseren, belichting, kleding en stijl. We zullen nauw met u samenwerken en leren van uw ideeën en verwachtingen om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt. 
 
STYLING
 
Een prachtige selectie van Italiaanse zijden draperieën en kanten gewaden is voorzien voor uw sessie.
 Professionele haar- en make-up artistry wordt aanbevolen voor prachtige portretten en kan worden voorzien , vraag ernaar ,zodat u achterover kunt leunen en ontspannen voordat uw boudoirsessie begint. Of u nu liever naturel blijft of een meer dramatische look wilt, onze makeupartist zal gedurende uw sessie beschikbaar zijn om u uw ideale look te geven en u te voorzien van touch-ups en stijlveranderingen.
 
UW BOUDOIR SESSIE
 
Onze boudoirsessies zijn gestyled als een modeshoot en gepersonaliseerd om u er elegant en verleidelijk uit te laten zien en voelen. Ze worden specifiek op u afgestemd met verschillende artistieke lichtopstellingen, achtergronden, poses en stijlveranderingen. Uw sessie is nooit gehaast omdat we slechts één klant per dag boeken, wat ons de vrijheid geeft om de tijd te besteden die nodig is om elke opstelling te perfectioneren en u te helpen het meeste uit uw shoot te halen. Zelfs als het je eerste professionele fotosessie is, is ons doel ervoor te zorgen dat je je comfortabel, mooi, zelfverzekerd en sterk voelt. Tijdens je fotoshoot met Kristel zal ze je vakkundig door elegante poses leiden, waarbij ze zich concentreert op hoeken die je mooiste zelf naar voren brengen terwijl je een luxe dag van verwennerij krijgt.
 
RETOUCHING
 
Professionele retouchering is inbegrepen in uw boudoir sessie. Wij zijn gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerkingen, en zijn in staat om uw foto’s te verbeteren naar uw wens. Het is belangrijk op te merken dat wij er niet zijn om u te veranderen in iemand die u niet bent. Wij zijn gepassioneerd over het creëren van prachtige beelden die jouw individualiteit en one-of-a-kind schoonheid vieren. 

Copyright © 2022. Proudly presented by Digitalized